sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Sittenkin mahdollisuus lisäravinteille

Muistatte varmaan, kuinka blogin alkuvaiheessa mainitsin Treeniä treenin perään - postauksessa, kuinka en ole lisäravinteiden ystävä, enkä käytä niitä osana kuntosaliharjoitteluani. En kokenut niitä aiemmin tarpeellisiksi ja sisältökin vähän arvellutti. Suurin syy etten niitä käyttänyt oli kuitenkin varmastikin se, että en ollut ikinä maistanut _oikeasti_ hyvänmakuista proteiinilisää.

Päätin kuitenkin tässä pari viikkoa sitten kääntää kelkkani lisäravinteiden suhteen ja antaa niille vielä yhden mahdollisuuden. En siksi, etten uskoisi normaalin ruuan tuovan keholleni tarpeeksi ravinteita, vaan siksi, että työni takia ateriavälit venyvät välillä pakostikin ja tarvitsin jotain, jota voi juoda nopeasti työn ohessa.

Hetken selailtuani ja muiden kokemuksia kuulusteltuani moni kehui Fitnesstukun StarNutrition Whey-proteiinia maussa vanilja päärynä. Päädyimme Samin kanssa kuitenkin Aminopörssin myymälään tutkailemaan heidän tarjontaansa ja sieltä tarttuikin sitten mukaan Selfomninutritionin heraproteiinipurnukka samaisessa maussa. Sami puolestaan valitsi itselleen Nutri Works-heran maussa suklaa.


Kotiin päästyämme halusin heti testata tätä kaikkien kehumaa vanilja päärynä - heraa ja se olikin yllätyksekseni ihan juotavaa! Ei nyt mielestäni mitään superia, mutta juotavaa kuitenkin. Maistoin myös Samin purnukasta hieman ja sieltä se sitten löytyikin. Heraproteiini, joka oli ihan _oikeasti_  hyvää! Aikaisemmin olen saanut yökkäysrefleksejä kaikista heraproteiineista, mutta tämä suklaanmakuinen on ihan kuin kaakaota ja valehtelematta todella hyvää!

Jollain tasolla proteiinilisä olikin tarpeellinen kuntosalitreenien ohelle, koska huomaan nyt lihasten palautuvan paljon nopeammin ja jaksaminen salilla on ihan toista luokkaa. Voi olla toki myös psykologista, mutta ei ole ainakaan haittavaikutuksia tullut! :D Ja nyt tosiaan on olemassa se helppo apu, jos töissä on pidempi rupeama ilman taukoa.


Aminopörssistä tarttui mukaan myös uusi pullollinen kookosöljyä, se kun sopii niin hyvin
salaattiöljyksi. Ostin normaalin merisuolan tilalle samalla himalajasuolaa, koska se on täysin puhdasta luonnon omaa kultaa ja sen terveysvaikutuksetkin ovat tutkitusti hyviä! Tuosta suolasta voisin kirjoittaa melkein kokonaisen postauksen joskus, sillä se on meillä käytössä monessakin eri tarkoituksessa! Pari sheikkeriä puolestaan tarttui matkaan Life-kaupasta, kun äiti halusi vähän sponssata meidän saliharrastusta ja motivoida mua pinkeillä ja Samia mustilla sheikkereillä. Kiitos mami! <3

5 kommenttia:

  1. Mie en oo koskaan maistanut noita proteiinijauheita! :D Miusta ne kuulostaa tosi ällöttäviltä eikä hajukaan oikein miellytä.. Lisäksi mietin kuumeisesti, että niissä on varmasti joku vika, jota ei tutkimuksissa ole vielä löydetty (tällä varmaan selitän itselleni, miksi en halua edes maistaa niitä :D). Joskus kuitenkin mietin, että olisihan se kiva salin jälkeen juoda jotain muuta kuin sitä perusmaitoa, mutta kaikki noi jauhepussukat ja -purnukat on niin isoja, ettei niitä raaski kokeilumielessä hankkia :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muakin arvellutti juurikin toi, että sisältääkö ne sitten kuitenkin jotain ainetta, joka ei ole hyväksi. Toisaalta, niin kai kaikessa tuntuu nykyään olevan jotain haitallista seassa. :D Siinä oot kyllä enemmän kuin oikeassa, että noi on ihan järjettömän kalliita! Meilläkin meni noihin purkkeihin 100e! Mutta menisipähän välipaloihinkin toisaalta rahaa, nuo juomat kun sopivat välipaloiksikin niin hyvin. :)

      Poista
  2. Kuinka arvokasta tuo himalajasuola on ja huomaako maussa eroja? :D näin mielenkiinnolla pitää kysyä :)

    only-my-gamble.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan tarkennuksena että maussa "normaaliin" suolaan :'D

      Poista
    2. En kyllä muista tarkkaan paljonko maksoi, mutta ei muutamaa euroa enempää. Ei siis todellakaan ole hinnalla pilattu! Maku on ehkä vähän "suolaisempi", tai siis se suola tulee ehkä jotenkin vahvemmin esille. En ole vielä hirveästi ehtinyt tuota käyttää ruuanlaitossa, mutta tosiaan ei suurta makueroa normaalin suolan kanssa.

      Poista