torstai 14. tammikuuta 2016

Kuulumisia

Maksoinpas tuossa juuri varausmaksun ihanaiseen Saimaan kylpylään! Nyt on kyllä niin oikea hetki pienelle rentoutumiselle ja lämpöisissä altaissa lillumiselle. Jotenkin nuo viime viikolla jyllänneet hirmupakkaset ja tälläkin hetkellä pihaamme koristavat lumikinokset oikein lisäävät hinkua päästä jonnekkin lämpöiseen. Ulkomaille menohan olisi myöskin ihan jees, mutta musta tuntuu, että pankkikortti ei ole tällä hetkellä ihan samaa mieltä.


Lisäksi nyt tuntuu siltä, että hemmottelu on ihan ansaittua. Uusi ruokavalio on pitänyt loistavasti ja hiilareiden palautuminen lautaselle on sujunut hyvin ja virtaa riittää. Vaikka myönnettäköön, että syötyäni subin tuossa puolisen viikkoa sitten kannoin hieman morkkista, vaikka käytännössä sen sisältö olikin ihan sallittua. :D


Varsinaisiin herkkuihin en ole vieläkään sortunut. Hetkonen.. siis 14 päivää ilman herkkuja, sehän on yli kaksi viikkoa, mitä ihmettä! En ymmärrä mistä tämä itsekuri on oikein löytynyt, koska ikinä aiemmin en ole pystynyt kieltäytymään näin pitkään!

Ja kyllähän tässä tosiaan sitä tulostakin on reilussa kahdessa viikossa ehtinyt kertyä. Omat vaatteet tuntuvat paljon paremmilta päällä ja olokin on paljon energisempi kuin ennen. Oudointa on ehkä se, että normaalit ruuat tuntuvat maistuvan nyt paljon paremmilta ja esimerkiksi puurosta on tullut ihan mun ykkössuosikki!



Tästä tuli nyt vähän tämmönen höpöhöpö-postaus, vaikka välillä tämmöisetkin on ihan kivoja! Itselläni on nyt pieni kirjoittamisongelma, kun tekstiä ei meinaa millään syntyä, vaikka kone on nytkin kököttänyt sylissäni melkein tunnin. Kysyisinkin vähän teiltä, rakkaat lukijani, että...

Mistä te haluaisitte kuulla seuraavaksi?




4 kommenttia:

  1. Oo, ihan huippua päästä varmasti rentoutumaan! :) Oot sen kyllä ansainnut <3

    Miekin juuri postailin miun uudesta ruokavaliosta, jota olen noudattanut tämän viikon ja lupaavalta ainakin vaikuttaa, toivotaan, että se jatkuukin lupaavana :)

    Miusta ois mielenkiintosta kuulla esimerkiksi siun mielipide siihen, että sitten kun on se herkkupäivä, niin syödäänkö oikeita herkkuja vai terveysherkkuja. Voisit vaikka jakaa suosikkireseptit herkkuihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, lueskelinkin tuon postauksen, kuten kaikki muutkin mitä julkaiset, koska olen ihan totaalikoukussa.. :D

      Ihan loistava postausidea, kiitos! Täytyy toteuttaa :)

      Poista
  2. Sulla on kyllä tosi mahtava blogi! Itsekin olen tässä dieetillä ja sulta saa valtavan paljon motivaatiota! Kiitos kivoista ja kannustavista postauksista! :) Jään ehdottomasti lukijaksi.

    http://hannamaarit.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ihanaa kuulla, että motivoin myös sua omassa dieetissäsi! Kiva kun eksyit tänne ja tervetuloa. :)

      Poista