sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Halloween-tupareiden tarjoilu

Huhuu! Täällä ollaan hiljalleen palautumassa eilisistä Halloween-partyista. Oli kyllä ehkä maailman upeimmat tuparit, kun kaikki vieraat panostivat oikein kunnolla pukuihinsa ja maskeihinsa. Löytyi zombeja, vamppyyreja ja vaikka mitä kummajaisia! 

Sami kävi vielä viime hetken ostoksilla hakemassa lisää koristeita ilmapallojen lisäksi, jotta saatiin kämppäänkin kunnon Halloween-tunnelma. Seinillä kiipeili muovitorakoita ja kynttilöiden vierustoilla komeilivat suuret hämähäkit. Joka paikkaan oltiin viritelty kynttilöitä tuomaan tunnelmaa ja ainakin omasta mielestäni meidän kämppä muuttui hetkessä hyvinkin karmivaksi!

Suurimmassa roolissa olivat ehkä kuitenkin tarjottavat. Päätin panostaa niihin nyt kunnolla, joten selasin kaikki mahdolliset reseptit läpi ja valitsin niistä parhaimmat meidän menuun.

Kurkataan, mitä meillä oli tarjolla!


Yllätyin, kuinka hyvin ruokakaupoista löytyikään irtokarkkeja Halloween-teemalla! Ne olivat kiva lisä muiden tarjottavien ohella! Hopeiset tarjoilukipot sopivat teemaan loistavasti.


Sipsikulhot päällystimme folioilla ja liimailimme niihin muutamia karvahämähäkkejä koristeiksi. Tämä oli muuten loistava idea! Eipähän ollut vaikeaa siivota juhlien jälkeen, kun ei tarvinut kuin napata foliot irti ja kulho sai pysyä puhtaana. Vähemmän tiskiä, jee!



 Ja mitkä olisivatkaan Halloween-juhlat ilman muumionakkeja? Näiden tekeminen oli todella helppoa ja nopeaa. Maku ei nyt ollut mikään aisteja hivelevä, mutta katsokaa nyt noita! Tuntui pahalta laittaa nämä suloisuudet tarjolle. Nakkien ympärillä on siis lehtitaikinaa, jos joku pohtii, millä muumiointi on tehty! :)


Kuppikakut eivät tällä kertaa menneet kyllä yhtään suunnitelmien mukaan. Ne lössähtivät uunissa aivan littanoiksi ja kuorrutteesta tuli ällöttävää vihreää liejua. Kelpasivat kuitenkin vieraille, joten maku oli sitten kai ulkonäköä parempi?



Myöskin salsaa oksentava kurpitsa pääsi tarjolle. Kurpitsan kaivertaminen oli muuten luultua helpompaa, joten tämä jos mikä kannattaa Halloween-kattaukseen lisätä.


Perinteisten Halloween-herkkujen lisäksi tarjolla oli myöskin patonkeja, pasteijoita, suklaata ja coctail-tikkuja. Kaikille löytyi siis varmasti jotain, eikä näitä jäänytkään juuri yhtään yli!


Alkoholittomana juomana tarjoilimme elintarvikevärillä värjättyä vichyä, johon laitoimme jäisiä mustikoita, vihreän " hirviönkäden " ja pari silmämunaa koristeeksi. Hirviökäsi oli muuten loistava idea! Juoma pysyi kylmänä monta tuntia, eivätkä mustikatkaan löllöytyneet ihan heti.


Holillisena juomana tarjosimme hirviön räkää, eli omenalikööriä, inkiväärilimsaa, vichyä ja koskenkorvaa sopivassa suhteessa sekoitettuna vihreään elintarvikeväriin. Hirviön käsi pääsi myöskin tämän juoman viilentimeksi.


Innokkaimmille juhlijoille oli tarjolla vähän "lääkettä". Mielestäni tämä oli hauska vaihtoehto perinteisille shoteille! Eikä tullut tiskiäkään, kun käytetyt ruiskut pystyi heittämään suoraan roskiin tai sitten täyttämään lisäannoksella. ;)

Tältä näytti meidän juhlapöytä!



10 kommenttia:

  1. Nakit oli parhaita <3 :'D ja oksentava kurpitsa!!! :::D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nakit vei voiton! Mut noi ruiskut oli kans hauska idea! :D

      Poista
  2. Vähänkö hyvä idea noi shottiruiskut! :---D

    VastaaPoista
  3. nam mitä herkkuja! Tuolla juhlissa ei kyllä varmasti nälkä jäänyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti ei! :D Luulen kyllä myös, että kaikille tuli masut täyteen.

      Poista
  4. Tosi kivoja ideoita, varsinki noin lääkeruiskut! :)
    cozychicdiy.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. oii ompas kyllä tosi hyviä ideoita ja hyvin toteutettu !! tosi kivoja :-)


    anniinx.blogspot.fi

    VastaaPoista