sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Treeniä treenin perään!

Ihme, että ollaan päästy blogin parissa jo näinkin pitkälle ilman pienintäkään mainintaa urheilusta tai treeneistä! Treenaaminen on kuitenkin todella suuri osa omaa arkeani, joten sen sivuuttaminen täällä olisi kuin juustokakku ilman liivatelehteä. Erityisesti kuntosali ja siellä ravaaminen vähintään kolme kertaa viikossa on ihan must, vaikka ennen vannoinkin ryhmäliikuntatuntien nimeen. Oikeastaan, minähän vihasin kuntosaleja ennen lukioikää ja varsinainen hurahdus tähän touhuun lähti vasta viime tammikuussa.


Itse treenaan Fitness24sevenillä ja muualla en ole koskaan ollutkaan, sillä parinkympin kuukausimaksu, monipuoliset laitteet ja salin löytyminen sekä Vantaalta että Lahdesta on juuri sopiva paketti minulle. Niin, ja nimenomaan tuo 24/7 aukiolo, koska yhdeksältä illalla salille lähtö on meille enemmän sääntö kuin poikkeus.

Lisäravinteet eivät ole kuntosalista huolimatta minun juttuni, vaikka tuntuukin siltä, että lähes aina punttitreenit yhdistetään massiivisiin ostoksiin urheilijoiden nettikaupoista. Uskon, että ihan normaalilla ruualla saan itselleni tarvittavat ravinteet ja energiaa lihaksille, vaikka en lisäravinteita syöviä tässä yritäkkään tuomita.


 Punttiksen lisäksi olen jo pidempään kaivannut ryhmäliikuntaa, joten joulun jälkeen alan käymään myös niissä säännöllisesti. Erityisesti jooga kiinnostaisi minua ihan hirmuisesti, mutta se ratkaiseva potku persuksiin puuttuu vielä, että ilmoittautuisin joogatunneille. Tietääkö joku jotain edullista ja hyvää joogapaikkaa Vantaalta? Saa vinkata!




Huomenna kuntosalitreenit saavat vähän vaihtelua, kun lähden koutsaamaan porrastreenejä yhdelle kaverille. Ihanaa päästä pitkästä aikaa rökittämään toista ja treenaamaan itsekin ulos, kun sisällä tulee nökötettyä ihan liikaa! Tänään tangot ja levypainot kuitenkin kutsuvat vielä nostajaansa ja pitäähän nuo eilisen herkkupäivän herkutkin sulattaa vyötäröltä!

Energistä sunnuntaita rakkaat lukijat <3

Chabsu

4 kommenttia:

  1. Noniin, kaikki sun postit kahlattu läpi. Vitsi, miten ihanan energisen oloiselta sä vaikutat!

    Nyt sitten survon tähän kaikki kommentit:
    1) Teillä on kaunis koti. Ja hyvin organisoitu pieneksi asunnoksi.
    2) Mun mies ei vois nukkua mun kanssa 120 cm sängyssä... (olen kuulemma öisin ninja/karateka...)
    3) Tosi surku toi teidän kissan tarina. Mä itkin monta viikkoa, kun mun eka koiora kuoli. Asuin toista vuotta Kanarialla, kun äiti soitti uutisen...
    4) Aivan mahtavat halloween - tarjoilut! Ja muutenkin illanistujaisiin hyviä vinkkejä. (vuoratut kipot)

    Jäänpä seurailemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit tänne!

      Meillä ei hirveästi vaihtoehtoja tuon sängyn kanssa mietitty, kun isompi sänky ei olisi yksinkertaisesti millään mahtunut. Vaikka kyllä meilläkin aika usein omasta tilasta taistellaan öisin. :D Kauheaa, ettet voinut olla paikalla, kun teidän lemmikki lähti. Ymmärrän täysin, miten pahalta susta on tuntunut. :(

      Kiitos kommentistasi! <3

      Poista
  2. Ihanaa, että joku muukaan ei vanno lisäravinteiden nimeen! Mie uskon myös, että ihan tavallisella ruualla, monipuolisella sellaisella, saa aikaan hyviä tuloksia! :) Ja kun kaikkea valmista ja teollisestitehtyä käsketään välttämään, en halua sitä myöskään minkään lisäravinteiden muodossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Ja lisäravinteissa on monesti aika paljonkin kaiken maailman ainesosia, joiden kaikkien vaikutuksista ei olla varmasti edes tietoisia.

      Poista