torstai 5. marraskuuta 2015

Tervetuloa meille! ( Makkari )



 Noniin, vihdoin Halloween on taputeltu ja voidaan siirtyä takaisin arkeen. Viimeksi esittelin teille meidän kylppärin ja tänään kurkistetaan asuntomme pikkuisimpaan huoneeseen, makkariin, joka on itse asiassa ainut huone, jonka kunnostimme kokonaan. Seinät revittiin auki ja vanhat kipsilevyt saivat väistyä uusien tieltä. Myöskin katto uusittiin ja vanhan puulattian päälle asetettiin harmaa laminaatti.


Faktahan on se, että meidän makkari on ihan onnettoman pieni. Sisustaminen koitui aikamoiseksi ongelmaksi, kun täysikokoinen parisänky ei "huoneeseen" mahdu millään ja 120-senttisenkin sängyn kanssa huone täyttyy melkein kokonaan.



Säilytys on otettava myöskin makkarissa huomioon, koska kaappejahan ei koko asunnostamme löydy. Pienet, käytännölliset korit ovat yllättävän yhteensopivia IKEA:n laatikoston kanssa ja niihin on helppo sujauttaa rasvapurkit, ponnarit yms.


Neutraalit sävyt kuuluvat myöskin makuuhuoneen värimaailmaan, vaikkakin sängyllä on nyt ihan liian vähän tyynyjä omaan makuuni! Pitäisi löytää jouluksi jotain kivoja glitter-tyynyliinoja makkarin sisustukseen. Jos joku tietää mistä niitä löytää, niin saa vinkata! :)



Vaikka sienätarroja taitaakin löytyä lähes joka huushollista, niin niitä löytyy myös meiltä. Ra-kas-tan. Niin helppoja yksityiskohtia! Ja eri tarroja yhdistelemällä pystyy vielä tekemään vähän omaperäisemmätkin tekstit, ettei joka huoneessa lue se kliseinen " home sweet home ".


Tältä näyttää meidän makkari! 

Haluatko kurkistaa myös muihin huoneisiin?


Chabsu

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen makkari! Varsinkin noi seinätarrat on aivan ihania <3

    VastaaPoista