maanantai 9. marraskuuta 2015

Smoothie

Minä kuulun niihin, joille maitorahkan lusikoiminen yhtään minkään lisukkeen kanssa on täysi mahdottomuus. Oksurefleksi tulee jo hajusta, enkä pysty unissanikaan syömään koko purnukkaa loppuun, vaan viimeistään lopussa on pakko jättää leikki kesken ja heittää 1/3 rahkasta roskiin.
On yritetty ananaksen, mansikoiden, mustikoiden, erilaisten keittojen, banaanin, myslin.. siis ihan kaiken kanssa, mutta ei vain mene alas.


Erilaiset smoothiet saavuttivatkin tämän tytön sydämen äkkiä heti ensikohtaamisen jälkeen. Niihin on liiankin helppoa tunkea kaikkea terveellistä sekaisin aina pakastemarjoista chia-siemeniin asti ja se ällöttävä maitorahkakaan ei maistu sekoitettuna ollenkaan. Smoothie on nopea pyöräyttää valmiiksi ja juoda se kotona, tai sitten napata sheikkerissä matkaan ja syödä vaikka duunissa ruokatauolla.

Eilen tilasimme Samin kanssa meille täysin uuden tehosekoittimen vanhan rikkoontuneen tilalle. Tämän uutukaisen pitäisi murskata jääpaloja ongelmitta ja sinne voi laittaa juurikeitetyt vihanneksetkin pyörimään. Tuskin maltan odottaa, että kone saapuu postissa perille! 


Tähän loppuun vielä oma suosikkismoothieni, jonka otan aina aamuvuoroihin mukaan. Niin hyvää!

1/2 pussillinen pakastemansikoita
200g Valion pehmeä rasvatonta maitorahkaa
200g LIDLin jogurttirahkaa
2dl kaurahiutaleita
1 banaani
Sopiva loraus ananasmehua

Mikä on sinun lemppari smoothie?


Chabsu

4 kommenttia:

  1. Oh, mie en pysty kanssa syömään maitorahkaa, se on niin pahaa :/ Mie tykkäänkin sekottaa smoothieen Bulgarian jugurttia ja marjoja, joista tulee oikein herkullinen yhdistelmä :) Välillä heitän mukaan banaania tai jotain muuta pehmoisaa, mitä kaapista sattuu löytymään. Aika kätsyä, että tuolla teidän tilaamallanne blenderillä pystyy käsitteleen myös jäisiä marjoja; ei hullumpi keksintö! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelinkin, etten varmaan ole ainut maitorahkasta yökkäilijä. :D En oo tohon Bulgarian jugurttiin tutustunut, täytyykin kurkata ens kerralla kaupassa, millainen ravintosisältö kyljestä löytyy. :) Eikös ookkiin hyvä keksintö! Jääkylmä juoma maistuu aamusin todella hyvältä, kun ei oikeen muu ruoka meinaa mennä alas!

      Poista
  2. Täällä toinen joka ei voi sietää maitorahkaa :D Just se pari lusikallista vaikkapa marjojen kanssa menee mutta hyi jos yrittää syödä koko purkin niin ei tuu mitään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Niinpä! :D Koita smoothieita, mulle ainakin sopii paaaaljon paremmin. :)

      Poista