maanantai 30. marraskuuta 2015

Normipäivä

Heippa taas! Nyt onkin tullut pienehkö tauko täällä suunnalla. Jotenkin tämä masentava pimeys ei innosta tekemään yhtään mitään ja se tekemättömyys taas ei innosta postaamaan. Huomenna alkaa onneksi joulukuu, joten ehkä kohta voitaisiin oikeasti odotella sitä lunta maahan ja sitä kautta hiukan piristyä?

Mitä sitten kuuluu siihen päivään, kun en tee yhtään mitään
Kurkataan, millaista on mun perusarki:


8:30 Herätyskello vaatii aloittamaan joka aamuiset torkutukset

9:00 Annan torkutuksille periksi ja nousen ylös. Suuntaan naamapesun kautta sohvalle ja avaan Netflixin ja alan laittaa itseäni samalla valmiiksi töitä varten. Kuten yleensä aina 11 alkavina työpäivinä, päätän tänäänkin syödä aamiaisen vasta työpaikalla.


9:30 Alan valmistaa aamiaista ja survon smoothieen mustaherukoita, banaania, maitorahkaa, ananasmehua ja kauraleseitä. Sujautan juoman sheikkereihin ja pakkaan sheikkerit laukkuun. Toinen pullo on aamiaiseksi ja toinen lounaaksi. Tänään on vuorossa kuuden tunnin työvuoro, johon ei harmikseni kuulu kuin 10 minuutin hengähdystauko. Kunnon eväille ei siis riitä aikaa, pakko tyytyä nopeaan vaihtoehtoon, eli sheikkiin ja proteiinipatukkaan. 
Nämä tuplat on muuten superhyvä eväs! Niissä on aika paljon sokeria, mutta jos on pakko saada jotain syötyä äkkiä, niin suosittelen. Maistuvatkin ihan suklaapatukoilta, joten saa samalla herkkuhetken ja jaksaa hyvin puurtaa koko loppupäivän töissä.


10:45 Suuntaan bussipysäkille. Ulkona on ihan hirmuisen kylmä ja tuntuu, että toppatakki ja ulkohousutkaan eivät lämmitä tarpeeksi. Miten ihmeessä pärjäänkään talvella?


17:00 Sami hakee mut töistä ja huristellaan kotiin kanasalaatin pariin. Katsellaan edellisen päivän salkkarit, laitetaan koti siistiksi ja aletaan valmistautua kuntosalia varten.


19:30 Ollaan valmiita lähtöön ja startataan auto liikkeelle. Tänään on vuorossa jalkapäivä, joka on mun ehdoton lemppari! Haluaisin kuvata enemmänkin meidän treenejä tänne blogin puolelle, mutta mun on pakko myöntää, että en yksinkertaisesti kehtaa. En kehtaa kuvata itseäni tai Samia kesken treenin, en sitä ennen, enkä sen jälkeen. Nytkin napsasin kuvan vain nopeasti pukkarin peilistä, kun kukaan ei ollut näkemässä. Ärsyttää, kun tästä treenaamisestakin on tullut jonkinlainen muoti-ilmiö, niin tuntuu, että jos napsasen yhdenkin kuvan itsestäni kesken treenin, niin minut leimataan sillä sekunnilla henkilöksi, joka tulee salille vain kuvaamaan itseään..

21:00 Jalat huutaa hoosiannaa ja vatsalihakset kramppailee tasaiseen tahtiin. Nyt on saatu treeni tuntumaan ja voidaan lähteä kotiin.


22:00 Suihkun kautta sohvalle mussuttamaan iltapalaa. Olen ihan rakastunut vihannesten dippaamiseen. Erityisesti porkkanat ovat herkku number one.


23:30 Jumituttiin taas ylläri pylläri Netflixin pariin ja nukkumaanmeno vähän venähti. Nyt kuitenkin valot sammuksiin ja öitä!

Tällainen oli mun normitorstai!

Chabsu


6 kommenttia:

  1. Tällaset "normipäivä" postaukset on kivoja.

    Toi on muuten jännä, että syksyllä tuntuu, että kaikissa vaatetusviritelmissä palelee, mutta talvella ulkona ei ole mitään hätää, vaikka lämpöä olisi se 15 astetta vähemmän kuin nyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jos tykkäsit! Toi on kyllä niin totta. Aina tulee harmiteltua, että mitenhän tarkenee, mutta sitte kunnon paukkupakkasilla ei olekkaan mitää ongelmaa :D

      Poista
  2. mmmm smoothieta! Tosiaan mäkin tykkään näistä tällaisista postauksista, toivottavasti teet näitä vielä lisää jatkossakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Smoothiet on ihania <3 Täytyykin tehdä, kerran näitä on kiva lueskella! :)

      Poista
  3. namm smoothiet on kyllä niin hyviä <3! Tää oli just kiva postaus :)!

    fashionsituation.blogspot.com

    VastaaPoista