keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Ripped Hardcore - rasvanpolttajat

Viikko sitten posti toi tullessaan paketin Fitnesstukulta. Paketista löytyi muunmuassa muutama paketti proteiinipatukoita, uusia sheikkereitä ja Ripped Hardcore - rasvanpolttokapseleita. Olin aluksi erittäin skeptinen näiden pilsujen suhteen, koska olen aikaisemminkin testaillut vaikka mitä pillereitä, joiden on kerrottu lisäävän treenitehoa ja maksivoivan rasvanpolttoa. Koskaan ne eivät ole kuitenkaan tehonneet ja olen tuntenut oloni kerta toisensa jälkeen huijatuksi.

Nyt nappasinkin ensimmäisen pillerin hieman naureskellen n. 15 minuuttia lounaan syömisen jälkeen ja suuntasin suoraan salille. Autossa olo oli vähän outo. Tuntui kuin olisi nousemassa kuume ja kainaloista puski kylmää hikeä. Sanoin jo Samillekin, että en minä näiden vaikutuksessa voi treenata, kun tuntuu, että olisin vuosituhannen kuumeessa. Salille kuitenkin päädyttiin ja suuntasin juoksumatolle lämmittelemään. Heti lähdettyäni liikkeelle oloni koheni! Sain ihan hirvittävän energiaboostin, joka vain kesti ja kesti. Tahkottiin salilla yhteensä yli 2 tuntia ja sitten oli pakko lähteä, koska edellisestä ruokailusta alkoi olla jo niin pitkä aika. Vaikka treeni oli ollut TODELLA tehokas, en tuntenut minkäänlaista väsymystä lihaksissa,

.. kunnes nousin autosta ja piti kävellä kotiin. Koko keho oli kuin hakattu mato ja tunsin treenin jysähtäneen ja kovaa. Seuraavana aamuna lihakset huusivat hoosiannaa ja peppu oli kipeämpi kuin koskaan. Miinuksena huomasin kuitenkin, että illalla oli todella vaikeaa saada unta, kun keho kävi hirmuisilla ylikierroksilla.


Seuraavana päivänä nappasin pillerin heti aamulenkin jälkeen syötyäni aamupalan. Hetken päästä iski ihan järkyttävän huono-olo, mahaan sattui ja tuntui, että kohta oksennan. Jostain syystä uskaltauduin kuitenkin lähtemään salille ja olo helpottuikin heti, kun pääsi tekemään keholla töitä ja treeni sujui yhtä hyvin kuin edellisenäkin päivänä. Tämän jälkeen en ole ottanut pilleriä kertaakaan aamulla, vaan otan sen vasta päivällä, kun vatsa on täynnä ruokaa.
Syön pillerin aina vain treenipäivänä, koska en koe tarvitsevani lisäboostia lepopäiviin. :D Mitään haittavaikutuksia ei ole enää ilmennyt ja unikin tulee taas normaalisti. Nykyään pillereiden vaikutuksen huomaa vain siinä, että keho jaksaa paremmin koko treenin ajan ja hikeä puskee pintaan normaalia helpommin. Kolmas vaikutus on, että ei tunne niin helposti nälkää. Ei siis tule todellakaan napsittua mitään turhaa, koska tuntuu siltä, ettei tekisi mieli syödä. Ruoka kyllä maistuu, mutta mikään ylimääräinen ei. Oikeastaan on vain sellainen olo, että on pakko päästä lenkille ja vetää 100 punnerrusta. :D

Rasvanpolttavaa vaikutusta en vielä tiedä, koska pääsen kehonkoostumusmittarille vasta viikonloppuna. Vaa´assakaan ei ole tapahtunut merkittävää muutosta, mutta peiliin katsoessa vatsa näyttää litteältä, eikä turvota ollenkaan. Ensimmäistä kertaa elämässäni minulla näkyy myös vatsalihakset! Kyllä, napaan asti erottuu hyvin vatsalihasten välissä oleva aukko ja ylimmät vatsat näkyvät kokonaisuudessaan. En sitten tiedä onko vatsalihasten ponnahtaminen esiin rasvanpolttajien, ruokavalion vai treenien ansiota.

Olen siis erittäin positiivisesti yllättynyt näistä kapseleista ja aion syödä näitä nyt vielä jonkin aikaa, mutta jossain välissä on pidettävä taukoa, sillä se määrä mitä nämä sisältävät kofeiinia ( n. 6 kupillista kahvia ) ei ole pidemmän päälle varmastikaan keholle kauhean hyväksi. Eli juurikin kuureina näitä kannattaa nauttia! :) 


Muistutan kuitenkin vielä, että nämä pillerit EIVÄT ole mitään ihmetabuja, joten et tule laihtumaan pelkästään näitä popsimalla. :D Ne juurikin TEHOSTAVAT rasvanpolttoa. Eli jos ruokavalio ja treenit ovat kunnossa, niin voit huomata näiden vaikutuksen. Sipsejä popsiessa sitä tuskin huomaa. Tai mistäs sitä tietää, mutta en ainakaan usko. 

Ps. Tämä ei ole yhteistyöpostaus, vaan halusin vain jakaa teille oman kokemukseni näistä! :)


4 kommenttia:

  1. Kuulostaa todella pelottavilta kapseleilta :D Mie en varmaan uskaltaisi edes syödä tollaisia; en ollu ajatellu, että niistä vois tulla noin rajuja sivuvaikutuksia! Tosin mie oon aika skeptinen muutenkin kaikkien tablettien ja lisäravinteiden suhteen, koska vannon monipuolisen ja terveellisen kotiruaan nimeen - uskon saavani siitä kaiken tarvittavan! :) Hyvä kuitenkin, että siulta on nyt ne sivuvaikutukset lähteneet ja toivottavasti tableteista on ollut apua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostavat varmasti hurjemmilta, mitä ovat! Veljeni koitti noita viikonloppuna, eikä huomannut olossaan mitään eroa, hän tosin juo kahvia säännöllisesti, että en tiedä johtuuko sitten siitä. :) Normaalista ravinnosta saakin varmasti kaiken tarvittavan! :)

      Poista
  2. Nyt tais olla maksettu mainos��purkki testattu enkä huomannut mitään vaikutusta.aamulla,kun imasee muutaman kupin kahvia,niin se on siinä (ja tulee huomattavasti halvemmaksi).

    VastaaPoista
  3. Mulla nämä toimii juurikin boostina. Otan aamulla, ja heti alkaa lenkkijalkaa vipattaan ja kahvakuulat oikein huutavat tarttumaan.

    VastaaPoista