perjantai 1. huhtikuuta 2016

Motivaatioboosti!

Back to the business! Saikku on _vihdoin_ naputeltu loppuun ja selkä pysyy mukana terveempänä kuin koskaan, mitä nyt välillä vähän temppuilee, jos ei muista varoa, mutta lopultakin voin elää taas normaalia elämää! Saikkua kesti tosiaan kaiken kaikkeaan kolmisen viikkoa, joten voitte arvata, että hypin sinä aikana kirjaimellisesti seinille. Tutustuin saikun aikana muutamaan todella mielenkiintoiseen treenikirjaan, jotka kävin lainaamassa kirjastosta ajankuluksi, joten nyt on tietopankkiakin täydennetty uusilla treeniliikkeillä, siltä osin sairasloma ei siis ollutkaan ihan turha!


 Nyt kun on vihdoin päästy palaamaan normaaliin treeniarkeen, niin mitäs kuuluukaan dieetille?

Jepjepjep, myönnettäköön, että söin saikulla ihan kaikkea, mitä mieli teki. Paino nousi n. 1,5 kiloa ja olo tuntui turvonneelta, mutta en koe repsahduksen kuitenkaan vaikuttaneen negatiivisesti tähän kesäkuntoon - projektiin, koska nyt motivaatiota on enemmän kuin koko dieetin aikana!


 Olen ollut nyt 4 päivää tiukemmalla ruokavaliolla ja mukaan ovat yllättäen astuneet myöskin aamulenkit, joista olen kyllä ylpeä. En olisi ikinä uskonut, että saan itsestäni aikaiseksi lähteä lenkille kahdeksalta aamulla! Toisaalta, nyt kun ulkona on valosampaa, myös lenkkeily maistuu paremmalta. Lenkille lähdetään aina tyhjällä vatsalla ja vasta sen jälkeen syödään aamupalaa. En tiedä uskonko oikeastaan tyhjällä vatsalla treenamisen hyötyihin, mutta kaikkeahan voi aina koittaa.


Lenkkien lisäksi mukaan ovat astuneet myöskin rasvanpolttajat. Olin ihan varma, että ne ovat täyttä huuhaata, mutta ainakin hirmuisen energiaboostin ne saavat aikaiseksi! Tänäänkin tahkottiin salilla melkein kaksi tuntia putkeen, kun energiaa vain riitti ja riitti. :D Haluaisitteko kuulla lisää näistä pillereistä?

Näin muuten olenkin sitten noudattanut ihan normaalia dieetti-ruokavaliota ja olo tuntuu heti paljon paremmalta, kun syö oikein. Toivottavasti tuloksia syntyisi nopeasti, koska ne motivoivat ehdottomasti eniten. Onko siellä muita uv-lupauksen tehneitä? Vieläkö pysytään ruodussa, vai onko tullut lipsuttua?

Ps. Pahoittelen tätä pidempää postaustaukoa. Nyt juttua tulossa menneitä viikkojakin enemmän, joten pysykäähän kuulolla rakkaat lukijat <3 !



6 kommenttia:

  1. Hienoa, että maltoit koko saikun loppuun! :) Eikä tuo 1,5 kiloa edes kuulosta pahalta saikun kestoon nähden!

    Miekin otin itteeni taas niskasta kiinni ja nyt olen pysynyt ruodussa, toivotaan, että sama meno jatkuu :D aamulenkitkin kuuluu samaan pakettiin, mutta mie en usko tohon tyhjällä mahalla treenaamiseen, sitten ähkin vain kahtakauheammin ruokaa lenkin jälkeen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii, oishan se paino voinut tosiaan nousta enemmänkin, mutta onneksi ei!

      Kiva kuulla, että olet pysynyt ruodussa! Itselläni taas urheilemisen jälkeen ei jotenkin ole ollenkaan nälkä, joten tulee syötyä paljon maltillisemmin, jos lähden aamulenkille ja syön vasta sitten. Toisaalta, näissäkin on niin paljon yksilöllisiä eroja! Mikä sopii toiselle, ei onnistukkaan välttämättä toisella. :)

      Poista
  2. Hienoa, että olet päässyt taas treenailemaan! Pikkasen leveä hymy tossa kuvassa! :)

    Mä en ole eläissäni lenkkeilly, enkä varmaan koskaan aiokaan, ja aamuisin mua ei saa ylös ennen yhdeksää, ellei ole pakko, joten hatunnosto noille aamulenkeille. Mä olen jatkanut ruoka- ja liikuntapäiväkirjani kanssa, täytynee palata myös kiertotreeniin, jota tein kotona abaut kolmesti viikossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä hymy nousikin korviin, kun taas pääsi treenailemaan!

      Hienoa, että olet jaksanut päivitellä ruoka- ja liikuntapäiväkirjaa, se motivoi kummasti, eikä tule syötyä mitään ylimäärästä. Kotitreenit ovatkin todella tehokkaita, itse en vaan saa aikaseksi treenailla kotosalla, joten pakko aina lähteä jonnekkin toisaalle. :D

      Poista
  3. Kerro ihmeessä, miten jatkossa toimii noi pillerit! itsekin pitänyt niitä huuhaana, mutta kummasti silti tekisi mieli kokeilla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, täytyykin tehdä näistä oma postauksensa! :)

      Poista