sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Kevään hankintalista

Kevät ja kesä tekee ihanasti tuloaan ja vaatekaapista saa hiljalleen alkaa erottelemaan talvivaatteetteita ja pitkähihaisia treenipaitoja varastoon ja nostaa kesävaatteita tilalle. Itse rakastan kevättä ja silloin on kiva luonnon tavoin vähän uuidistua ja ostaa itselleen jotain uutta! Treenivaatteet kaipaavat nyt erityisesti täydennystä, koska ne ovat niin kovalla käytöllä, että paidat nukkaantuvat, kengät kuluvat ja juomapullot samentuvat todella nopeasti.



Uudet reenihousut
Syksyllä päätin vihdoin panostaa kunnon treenihousuihin ja ostinkin Aminopörssistä hurjalla käytöllä olleet I can I will - treenitrikoot. Olen ihan rakastunut niihin, sillä kangas pysyy edelleen napakkana, eikä takapuolen alle keräänny hirveää kangasrykelmää, kuten monesti treenihousuihin kerääntyy. I can I will:ltä löytyy todella herkullisia kuoseja ja nyt olen vähän himoinnut noita pantterikuvioisia!

Camelbak - juomapullo
Juomapulloja ei ole koskaan liikaa! Monet ovat kehuneet näitä Camelbak - juomapulloja, sillä niistä juodaan imettävän pillin avulla, jonka ansiosta pullo ei vuoda laukussa. 

Uudet salihanskat
Nykyiset hanskat alkavat vedellä viimeisiään ja kangas on alkanut rikkoontua ranteen kohdalta, eivätkä hanskat ole enää ollenkaan napakat.

Treenipaitoja
Mulla on todella vähän treenipaitoja, ottaen huomioon, kuinka paljon niitä tarvitsisin. Talvella tuli ostettua pari paitaa pitkillä hihoilla, mutta nyt kesäksi olisi kiva saada muutama toppimallinenkin täydentämään vaatekaappia.

Huppari
En edes muista, koska viimeksi ostin itselleni kunnon hupparin! Peak valmistaa todella kestäviä ja pehmoisia huppareita, joten varmaan päätyisinkin ostamaan jälleen heidän valmistamansa tuotteen. Musta olisi niin käytännöllinen väri, mutta tavallaan tekisi mieli ostaa joku ihanan raikas mintunvihreä huppari!

Prodejauho
Edellisen proteiinijauheen loputtua pitäisi taas käydä ostamassa uusi. Kuvassa näkyvä Aminopörssin oma proteiinijauhe oli niin herkullisen suklaista ja sekoittui vielä niin hyvin vedenkin sekaan jättämättä paakkuja, että varmaan päädyn ostamaan samanlaisen.

Treenikengät
Sekä salikengät, että juoksukengät alkavat vedellä viimeisiään. Salikengissä on sisäkankaassa aivan järkyttävän kokoinen reikä, eikä ihme, ovathan ne olleetkin nyt jo yli vuoden ahkeralla käytöllä. Nykyiset kengät olivat siis Niket ja olenkin tykännyt niistä todella paljon, joten varmaan seuraavissa kengissä pitäydyn samassa merkissä. Juoksukenkäni puolestaan aiheuttavat ihan hirvittävät pohjekivut, joten on pakko vaihtaa kengät, etten saa vielä jotain penikkatautia! 

Kuulokkeet
Näitä en varmaan todellisuudessa tule hankkimaan vielä pitkään aikaan, sillä langattomat ja hyvät kuulokkeet maksavat sen parisen sataa euroa, mutta olisihan se ihanaa, jos kuulokkeiden johdot eivät pyörisi tiellä ja menisi treenilaukussa hirvittävään solmuun. Tällä hetkellä kuuntelen puhelimen mukana tulleilla kuulokkeilla, joten parantamisen varaa olisi! :D

Sellainen olisi kevään toivelistani. Uudet kengät ja prodejauhe on ainakin ostettava, mutta muiden kanssa taidetaan joutua pihistelemään! Miksi kaikki kiva onkin niin kallista?

8 kommenttia:

  1. Mullakin on yhdet Icaniwill-pöksyt! ihanat, mutta ilmeisesti mulla on liian iso koko, kun polvien taa kertyy hirmuiset pussit.. Voisin satsata uusiin, kuten tuohon pantterikuvioon ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, voi olla, että pienempi koko olisikin sitten parempi! Pantteri on aika kiva ;)

      Poista
  2. Miullakin on icaniwillit, ne on kyllä hyvät! :) olen samaa mieltä, että kenkien pitää olla kyllä hyvät tai koko kroppa kärsii! Ja kuulokkeista; sisko osti Prismasta langattomat ja tosi hyvät kuulokkeet viidelläkympillä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, kiitos vinkistä! Täytyykin käydä kurkistamassa Prisman tarjonta.

      Poista
  3. oihh tollaset leokuvioiset treenihousut ois niin kivat <3! Mulla on tällähetkellä käytössä camo kuosiset mutta pakko kyllä ostaa tollaset leot sitten kun näistä aika jättää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai sitten ostat toiset varalle, jos niistä nykyisistä vaikka ratkeaa sauma? Tsihii. ;)

      Poista
  4. Tulinpas minäkin vastavierailulle tälle puolelle! :-) Kivan näköisiä treenijuttuja! Kyllä alkaa heti tehdä mieli liikkumaan nuo nähdessään :-) Treenivaatteista löytyy vaikka mitä ihania värejä ja kuvioita joita harvoin näkee muuten harmaissa ja mustissa perusvaaterekeissä. Piristää mieltä. Semmonen mintunvihreä huppari olis kyllä ehdottoman kova juttu! :-P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin, tervetuloa!
      Olen aivan samaa mieltä, että kivat treenivaatteet piristävät ja oikein käskevät liikkumaan! :D

      Poista