keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Viikko jouluun - haaste

Joulun alla on todella vaikeaa kieltäytyä niistä kaikista ihanista tortuista ja kauniisti koristelluista pipareista. Itsellänikin meinasi jo vähän homma lähteä lapasesta, kun eilen herkuttelin konvehtirasian äärellä ja tänään Sami yllätti sipsipussi ja jäätelöpaketti kainalossaan, vaikka oikeasti tänään olisi pitänyt lähteä salille käsitreenin pariin.

Tunti sitten päätin, että nyt kun on enää viikko aikaa jouluun, on viimeisen loppukirin aika, jotta aattona voi sitten hyvällä mielin herkutella ja rentoutua.

Nyt jääkaapin ovessa komeileekin meille molemmille omat listat sekä treenin, että ruokavalion osalta. Joka päivä on pakko liikkua jollain tavalla ( niin siis sen töissä ravaamisen lisäksi, vaikka se olisikin kiva lisätä tähän listaan.. :D ) ja syömiset on viikon ajan todella tarkkoja. Leipä on mulla kiellettyjen listalla ja makaroonia ja muita hiilaripitoisia ruokia vain kohtuudella, jotta saan tän hirmuisen turvotuksen ja pöhötyksen laskemaan ennen joulua. Niiden tilalle sitten reilusti lisää kasviksia, hedelmiä ja protskua monissa eri muodoissa.

Vaikka viikko onkin todella lyhyt aika tehdä mitään suuria muutoksia, niin ei tästä ainakaan haittaa ole. Aion päivitellä tänne blogin puolelle tiuhaan, miten tällainen tiukka kuuri itselleni sopii. Jos innostun, niin kun vaihtuu vuosi 2016 aloitetaan oikein kunnon kuuri! Nyt siis luvassa paljon juttua treeneistä ja ruokavaliosta aattoon asti, joten pysykäähän kuulolla rakkaat lukijani! ;)

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että ajattelet asian noin päin! :) Mie just oon mussuttanut kaikenlaista, koska "kohta on kuitenkin joulu ja tulee syötyä kamalasti kaikkea, joten ei se haittaa, skarpataan sitten joulun jälkeen" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensin aattelin itekki noin! :D Sitte ku huomas että konvehtirasia toisensa jälkeen upposi suuhun, oli pakko tehdä jotain, ettei joulumässäily nyt kestäis ihan kuukautta sentään. :D

      Poista