lauantai 16. tammikuuta 2016

Lauantain jalkapäivä

Heippa rakkaat, mitäs teidän lauantaihin? Itselläni aamu alkoi nukkumalla ihan liian pitkään, jota seurasi monen tunnin löhöily sohvalla netflixin parissa, jonka päätteeksi oli pakko ottaa niskastani tiukka ote  ja suunnata kohti salia.

Tänään vuorossa oli jalkapäivä ja ensimmäistä kertaa kehdattiin napsia hieman kuviakin treenin aikana, kun sali oli niin tyhjillään. Vähän heikkolaatuisia tahtovat vain olla, koska Sami nappasi kaikki hirveällä kiireellä, eikä katsonut yhtään osunko nyt kuvaan minä vai viereinen punttipirkko. :D

Noh, pääsettepähän nyt vähän kurkistamaan, millaiselta suurinpiirtein näyttää oma riehumiseni painojen seassa.


Treeni alkoi kymmenisen minuutin polkemisella kuntopyörässä. Tämän jälkeen suunta kohti smith-laitetta, kevyet painot tankoihin ja kyykkykyykky. Apua, mä en tiennyt että näistä mun mustista treenihousuista näkyy läpi.. noh.. laitanpahan jotain muuta päälleni ensi kerralla, kun vuorossa on kyykyt. :D

Kyykky smithissä 3 x 13


Kyykyn jälkeen rääkättiin takareisiä vielä selinmakuullaan. En todellakaan tiedä tämän liikkeen nimeä, mutta jalka menee tossa ylös ja alas. Ja peppu huutaa hallelujaa. Hyvin kuvailtu, eikös?

Joku bebarääkki 3 x 15

Tämän jälkeen jätettiin smith seuraaville ja suuntasimme jalkaprässiin ja reiden ojentaja - laitteelle. Jalkaprässissä teimme pohkeita ja reiden ojentajassa luonnollisesti etureisiä.

Molemmat laitteet 3 x 15


Seuraavaksi siirryimme maastavetoihin. Itse tein tämän kahvakuulalla, koska saan sillä paremman tuntuman nimenomaan pakaran alueelle. Sami puolestaan valitsi tangolla tehtävän treenin. Itse tein sarjojen välissä vielä muutamia askelkyykkyjä ilman painoja.

Mave 3 x 15 + askelkyykyt


Maastavetojen jälkeen siirryimme matoille ja tein itse vielä muutamat oman painon pakaraliikkeet Samin siirryttyä jo vatsalihaksiin. Kun olin valmis, teimme vielä yhdessä vähän vatsoja. Sitten lyhyt venyvanu ja se oli siinä.

Tänään oli vähän kevyempi päivä, koska edellisestä jalkatreenistäni ei ollut pitkä aika, joten painotkin pidettiin tällä kertaa aika pieninä. Aikalailla tällaiselta treenini kuitenkin näyttävät ja tähän huhkimiseen meni aikaa ehkä abauttiarallaa 1,5 tuntia.

Mitäs pidätte tällaisista päivän treeni - postauksista?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti