maanantai 26. lokakuuta 2015

Tervetuloa meille! ( olohuone )

Lauantaina kerroin teille jo hieman itsestäni ja siitä, mitä blogini tulee pitämään sisällään. Ette kuitenkaan ole vielä nähneet silmäystäkään kodistamme, joka kuitenkin kertoo mielestäni omistajastaan aika paljon, joten ajattelin, että nyt voisi olla sen aika! Esittelen yhden huoneen kerrallaan ja päätin aloittaa sieltä, jonne ulko-ovesta astuessa meillä näkee ensimmäisenä, eli olohuoneen.


Olen ehdoton vaalean sisustuksen ystävä. En voisi kuvitellakkaan kotiini kirkkaan punaista sohvaa, saatika oranssia mattoa, tummasta lattiasta puhumattakaan. Vaaleus tuo kotiin paitsi puhtauden tuntua, myös runsaasti valoa. Valo onkin meidän kodissamme erityisen tykätty vieras, sillä ikkunoita on vain muutama. Päädyimmekin remonttia tehdessämme vaaleaan laminaattiin tumman sijaan, juuri saadaksemme huoneeseen lisää valoa ja tilan tuntua.



 Sisustusesineet ovat toinen asia, joissa olen ehdoton. Haluan, että pinnat ovat tyhjiä ja vain muutamilla esineillä peitettyjä, sillä mielestäni koti näyttää suttuiselta, jos pinnoilla on liikaa tavaraa. Kymmenen posliininorsua rivissä on siis minulle ehdoton no no.



Rakastan erilaisia laatikoita ja koreja, joihin saa sullottua yllättävänkin paljon tavaraa. Meidän olohuoneestamme esimerkiksi löytyy treenikoppa, joka pitää sisällään pajon painoja ja muuta treenisälää. Sieltä onkin tarpeen tullen helppo napata treenikamat esille, jotka muuten helposti lojuisivat jossain tyhjässä olohuoneen nurkassa epäsiististi.


Kotimme on pieni, vain 33 neliöinen mökkeröinen, jossa säilytystilaa on todella todella vähän. Esimerkiksi vaatekaappeja, vaatehuonetta tai siivouskomeroa ei kodistamme löydy lainkaan. Päädyimmekin vaatesäilytyksen suhteen ostamaan Ikeasta kaksi isoa MALM-lipastoa, joihin sulloimme meidän molempien vaatteet sekä lakanat. Ratkaisu oli hyvä, sillä MALMit tuntuvat imevän sisäänsä hirvittävän määrän tavaraa. Voin nimittäin kertoa, että oma vaaterepertuaarini ei ole mistään pienimmästä päästä.



Voi että, näitä kuvia katsellessa täytyy kyllä sanoa, että lähdin jo melkein Giganttiin ostamaan uutta kameraa. Noh, jospa pian saisi napsittua kuvia hieman paremmalla kameralla! 

Tältä näyttää siis meidän olohuone! Mitäs tykkäätte? Huomenna tai viimeistään ylihuomenna pääsette kurkistamaan seuraavaan huoneeseen. ;)

Chabsu

2 kommenttia:

  1. Ihana sisustus! Vaaleus on ihana siitä että se tuntuu tuovan pieneenkin tilaan lisäneliöitä. Oon ite kanssa miettinyt tollaista kompaktia mutta tavaraa imevää säilytysjärjestelyä, joten vinkki tosta lipastosta tuli tarpeeseen. :)

    http://itscookiedoughthough.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos oli hyödyllinen postaus sulle! :) Ja ehottomasti kyllä suosittelen noita malmeja, ihan mahtavia!

      Poista