lauantai 24. lokakuuta 2015

At the beginning

Aloittaminen on aina yhtä vaikeaa. Mitä kertoa, kun mitään ei ole vielä kerrottu?

Ehkä aloitan itsestäni. Olen kakkosella alkavaa ikää lähenevä tytön tylleröinen Vantaalta. Tässä kohtaa varmaan kuuluisi kertoa nimi, mutta enpäs kerrokaan. Se on sen verran harvinaista herkkua, että oman turvallisuuteni vuoksi pysyttelen täällä blogin puolella Chabsuna, siksi minua siis kutsuttakoon. Bloggaaminen on minulle ennestäänkin tuttua, mutta nyt päätin aloittaa täysin uudet tuulet tämän blogin kanssa. ( Edellistä blogiani ei ikävä kyllä pääse enää lueskelemaan, koska olen siirtänyt sen vain itselleni nähtäväksi. )



Muutin tänne Vantaa hoodseille tutusta synnyinkaupungistani Lahdesta viime keväänä, kenenkäs muunkaan kuin miehen perässä, hän kulkee blogissa nimellä Sami. Sami on itseäni kaksi vuotta vanhempi ja yhdessä olemme olleet kohta lähemmäs viisi vuotta. Asumme pienessä 33 neliön mökin mökkeröisessä, jonka kunnostimme itsemme näköiseksi viime kesänä.
  
Sisustusintoilijana voisinkin luvata, että erilaisia kodin postauksia on ainakin tulossa!


Minulta löytyy tuore ylioppilastodistus viime keväältä ja nyt haaveilen fysioterapeutin opinnoista. Kouluun pääsyä odottaessa työskentelen pikaruokaravintolassa yrittäen samalla löytää paremmin itselleni sopivaa työtä liikunnan saralta.

Niin, liikunnasta puheenollen. Olen varsinainen punttipirkko, proteiinivanukas ja sheikkeri itsekin, en nimittäin voisi kuvitellakaan pysyväni järjissäni ilman liikuntaa. Erityisesti kuntosali on lähellä sydäntäni ja siellä onkin pakko ravata vähintään kolme kertaa viikossa. Ei siis ihme, että personal trainerin hommat kutkuttavat silloin tällöin takaraivossa. Ryhmäliikuntakaan ei ole ihan vieras käsite, sillä onhan sitä tullut kolmenkymmen silmäparin edessä huudettua " vielä jaksaa ! " näin niin kuin muutamaankin otteeseen.

Treenipostauksia, treenivinkkejä ja terveellisiä ateriaideoita tupsahtelee tänne varmasti myöskin aina silloin tällöin!

Sitten, noh, olen välillä melkoinen draamaqueen ja mielensäpahoittaja, joten enpä usko, että mielipidepostauksiltakaan tullaan välttymään.

Tällaisella pläjäyksellä lähdetään siis liikenteeseen! 


Chabsu

6 kommenttia:

  1. Hyvä aloitusteksti. Blogin ulkoasu on myös ihanan simppeli ja banneri kaunis! :)

    VastaaPoista
  2. Jäänpäs heti seurailemaan, ku tosi kivalta vaikuttaa jo tän ekan postauksen jälkeen :)

    http://miakkis.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Hyvältä vaikuttaa! Jäänkin odottelemaan uusia postauksia.. ;-)

    ► 18 / Espanja, palmujenmaassa.blogspot.fi

    VastaaPoista