tiistai 27. lokakuuta 2015

Halloweenin lähestyessä

En ole ikinä oikein juhlinut Halloweenia. Lapsuudessani pukeuduin korkeintaan kahtena vuotena joksikin hurjistukseksi ja kävin karkki vai kepponen - kierroksella. Kun olin neljä, kaiversimme jopa kurpitsan ja laitoimme sinne lyhdyn sisälle. Siihen se sitten jäikin.


Tänä vuonna juhlitaan sitten kaikkien menneidenkin vuosien puolesta! Järkkäämme nimittäin Samin kanssa oikein kunnon Halloween-bileet/tuparit. Kaiken maailman Halloween-sälät onkin katsottu läpi ja muutamia jopa ostettu mukaankin. Aiomme kaivertaa ainakin kaksi kurpitsaa ja laittaa ne terassille koristeiksi, tarjoilu on suunniteltu pelkällä Halloween-teemalla ja vieraat saapuvat paikalle haluamissaan kauhuasuissa! Ehkä jo tekstin perusteella voi päätellä, että olen enemmän kuin innoissani tästä kaikesta, enkä meinaa pysyä housuissani lauantaihin asti! Olisi nyt edes perjantai niin voisi aloittaa jo koristelut.


Yllä näkyy omaan maskiini tulevia "aineksia". Arvaako joku, miksikä aion pukeutua?

Kauhuteema on ottanut nyt niin vahvan aseman tässä taloudessa, että Halloween-aiheisia postauksia ja juttua meidän bileistä on tulossa useammanki postauksen verran. 

Karrrrrrmivaa tiistai-iltaa rakkaat lukijat

Chabsu

5 kommenttia:

  1. Ootan niiiiiin innolla juhlia ja samoin matkaa sinne puvuissa/meikeissä julkisilla ::D Saatan ehkä vielä (kolmannen kerran) kokeilla meikin tällä viikolla, pitäähän viikonloppuna hankitut ripset testata... ^.^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai te tuutte julkisilla! Hihi! Varmaan tulee ikimuistonen matka :D Mä en oo koittanu omaa meikkiäni vielä kertaakaan, mut mietin just et pitäskö tänään testata, että menee sitte lauantaina nappiin ;) Mäki ootan! Hirveen innolla!

      Poista
    2. Joo, Aaronki haluu ottaa rennosti ja maistella boolia ;) Toivottavasti ei säikäytellä lapsia pahasti... D:

      Poista
  2. Oii halloween on varmaan mun lempijuhla ikinä! Tuun myöhemmin varmaan lukee lisää halloweenpostauksia, jos niitä kerta on tulossa. :)

    http://murroskohta.blogspot.de/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt se on noussut munkin lemppareihin! Joulun ohi ei ihan yllä, mutta lähelle kuitenkin! Tule tule ;)

      Poista