keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Tervetuloa meille! ( Kylppäri )

Kuten jo aiemmin lupasin, tänään pääsette kurkistamaan lisää meidän kotiimme. Kylppäri on ainut tila, jota emme remontissa muuttaneet, vaan se sai jäädä alkuperäiseksi. Maalasimme ainoastaan kaikki kupariset putket valkoisiksi ja vessanpönttö sai vaihtua uuteen, kun edellinen heilui liitoksistaan. 

Kylppäri ei nyt ehkä ole ihan sitä, mitä kylppäriltä toivoisin. Kuviolaatat eivät oikein iske mun fengsuihin ja näkyvissä olevat putket näyttävät ainakin omaan silmään epäsiisteiltä. Kaikki tarvittava sinne kuitenkin mahtuu, joten miksipä valittaa.



Kylppäri on siitä hankala tila sisustaa, että kosteus on otettava huomioon ja esimerkiksi puiset lipastot eivät ole edes harkintalistalla. Päädyttiinkin ostamaan valkoisen lipaston sijaan IKEAn metallinen musta hyllykkö, johon hankimme Finnmarista suloisia pikku laatikoita kaikelle kylppäriin kuuluvalle sälälle.

Pyyhkeissä luotin Luhdan yksinkertaiseen mallistoon, vaikka nämä pyyhkeet taitavat kyllä mennä jossain vaiheessa vaihtoon. Niistä nimittäin lähtee todella helposti purkautumaan lankoja ja reunasauma repsottaa varmaan jokaisessa kylpypyyhkeessä! Pentikin valkoiset pyyhkeet ovat sen sijaan olleet menestys ja niitä toivoisin kyllä meille lisää. Etenkin nämä luonnonvalkoiset miellyttävät silmää.



Kerroinko jo, että olen aikamoinen purkittaja? Siis ihan kaikki on laitettava purkkiin. Makaroonit, topsipuikot, jauhot, rätit... siis ihan kaikki. Rakastan sitä, että kaikki ovat järjestyksessä ja omilla paikoillaan. Perfektionisti en todellakaan ole, mutta tällaisissa asioissa en lipsu! Haha.

 

Pesukoneen päällinen kannattaa myöskin käyttää hyödyksi. Shamppoot, rasvat ja muut purnukat on hyvä sujauttaa koriin ja yleisilme on heti paljon siistimpi, kuin että kaikki purkit lojuisivat tarkassa epäjärjestyksessään koneen päällä.


Aikaisemmassa kotipostauksessa kerroinkin, kuinka meiltä ei sitä siivouskomeroa löydy. Ämpäri on kuitenkin pakkollinen siivoustarvike, joten sille oli pakko keksiä joku toimiva ratkaisu. Kuka arvaa, missä ämpäri sijaitsee alemmassa kuvassa? Kyllä, se on alimmalla hyllyllä valkoisen korin sisällä. No, onpahan kauniimpi kuin kirkkaan pinkki ämpäri keskellä harmoonista sisustusta! Pesuaineet ja muut siivousvälineet taas saivat yhden koripaikan hyllystä ja mielestäni ne käyvät sinne ihan hyvin pistämättä sen pahemmin kuitenkaan silmään.


 Vessanpönttönurkkaus ei ole kyllä yhtään mun mieleen. Lämminvesivaraaja nököttää vessanpöntön päällä ja putkia seikkailee sinne sun tänne seinää pitkin. Lavuaarikin on onnettoman pieni esimerkiksi meikkejä pestessä. Suihkuverhoa ei olla edes viritetty, kun ajatuskin ihoon kiinnittyvästä verhosta ärsyttää jo valmiiksi niin paljon. Ja ihan hyvin ollaan tämä pari kuukautta ilman verhoakin selvitty, joten miksipä ei jatkossakin?

Peiliä ei olla vielä ehditty vessaan hankkia, joten kiinnitin seinään muutaman peilaavan tähden. En peilin virkaa korjaamaan, mutta ihan noin somisteeksi. Aika söpöjä, vai?


Tällainen on meidän kylppäri. Seuraavan huoneen esittely saa nyt pariksi päiväksi jäädä Halloween-postausten vyöryessä niskaan. Palataan siis sisustusjuttuihin taas Halloweenin jälkeen!

Aikaisempaan kotipostaukseen pääset täältä

Chabsu

2 kommenttia:

  1. Oi, ompas kiva löytää toisen treenaamisesta kiinnostuneen blogi! :) Täältä saa varmasti paljon inspiraatiota myös omaan tekemiseen!

    Ja oot niin oikeessa kylppärin sisustamisen suhteen; kauhean vaikea miettiä, millaisia kalusteita sinne voisi laittaa. Meidn kylppäri on vielä kaikenlisäksi pitkulainen, joten sinne ei paljon hyllyköitä sijoitella, mikä on kyllä surku :( Ja haha, täällä toinen purkittaja ja lokeroija; kyllähän kaikki nyt löytyykin helpommin, kun niille on oma paikka :D

    Sait miusta kyllä uuden lukijan! :)

    http://eemmaot.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Kiva jos inspiroi ja tervetuloa! :) Ollaan kyllä yhtä erikoisia ilmeisesti molemmat! :D

    VastaaPoista