maanantai 8. helmikuuta 2016

Rentoutusloma Holiday Club Saimaalla

Meidän viikonloppu oli tällä kertaa reilusti tavallisuudesta poikkeava, sillä perjantaina meidän nenämme osoittivat kohti Holiday Club Saimaata! Tiedossa oli kauan odotettu irtiotto arjesta, koska nyt saisi herkutella vaikka sen kolme pussia sipsejä päivässä ja ravintolassa saisi ottaa vaikka sen kaikkein suurimman mättöannoksen. Muutenkin odotettiin tätä lomaa todella paljon, sillä en ehdi nähdä omia sukulaisiani niin paljon kuin haluisin ja tälle lomalle lähti kerrankin mukaan kaikki sisarukseni lapsineen ja isäni uuden naisystävänsä kanssa.

Päätettiin Samin kanssa heti loman alussa, että puhelinta käytettäisiin mahdollisimman vähän, siksipä näitä kuviakaan ei nyt ihan hirvittävästi ole. Teki muuten todella hyvää keskittyä ihan vain toiseen, eikä aina siihen kännykän ruutuun! Muisti taas hyvin, kuinka tärkeä se toinen siinä vierellä onkaan.


Meillä oli Samin kanssa aivan superihana hotellihuone ja leveä parivuode tuntui todellakin luksukselta meidän kapean 120 senttisen sängyn rinnalla. Huone oli siisti ja kaapeissa odottivat pehmoiset kylpytakit. Olikin ihanaa käppäillä pelkkä kylpytakki päällä altaille, kun ei tarvinut suorittaa sitä riisumis- ja pukemisrumbaa ahtaissa pukuhuoneissa.


Kylpylä itsessään oli tunnelmallinen ja kaikissa altaissa virtasi lämmin vesi. Piipahdimme myös saunamaailmassa ja oli ihanaa päästä rauhalliseen suolasaunaan loikoilemaan, kun kylpylän puolella kuitenkin oli sitä yleistä hälinää. Itse jäin kaipaamaan hieman sitä yhtä lämmintä poreallasta, jossa olisi voinut paahtaa itsensä höyryäväksi joulukinkuksi. 


Söimme molempina iltoina saman annoksen samassa ravintolassa, sillä mitäpä sitä vaihtamaan jos herkullinen hampurilaisannos maistui ekana iltana niin hyvältä, että sitä oli ihan pakko saada lisää myös seuraavana iltana! Ehdottomasti suosittelenkin O`learys - sporttiravintolaa kaikille hampurilaisten ystäville, jotka kyseisessä kylpylässä joskus piipahtavat.



Käväisimme lauantaina myös testaamassa hotellin kuntosalia, mutta muuten annoin itselleni luvan löhötä ja rentoutua. Rentouduin ilmeisesti niinkin paljon, että nyt tuntuu koko ajan, että en jaksa tehdä mitään ja tekisi mieli vaan vajota sohvan pohjalle. Toivottavasti flunssa ei tee tuloaan, sillä olen  nyt innostunut Fitness24sevenin tarjoamista uusista ryhmäliikuntatunneista, joista täytyykin kertoa teille hieman tarkemminkin! Huomenna olisi spinning, joten peukut pystyyn, ettei tänne talouteen rantaudu pöpöjä!

3 kommenttia:

  1. Ihanan kuuloinen loma <3 miullekin kelpais kylpyläloma, mutta ehkä sitten, kun kandi on valmis ja muutkin koulujutut suoritettu - sitten se tuntuu ainakin tosi ansaitulta! :)

    Innolla odotan kuulevani fitness24sevenistä! :) ja pidän peukkuja, että siellä pysytään terveenä!

    VastaaPoista
  2. Ihanan kuuloinen loma <3 miullekin kelpais kylpyläloma, mutta ehkä sitten, kun kandi on valmis ja muutkin koulujutut suoritettu - sitten se tuntuu ainakin tosi ansaitulta! :)

    Innolla odotan kuulevani fitness24sevenistä! :) ja pidän peukkuja, että siellä pysytään terveenä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi loma oli kyllä ihana <3 Palkitse ihmeessä ittes sitten, kun kaikki koulujutut valmiina! :)

      Poista