keskiviikko 21. syyskuuta 2016

My schoolday!

Sain yhdeltä ihanalta lukijaltani loistavan idean tehdä My day - tyyppisen postauksen omasta koulupäivästäni. Tämä oli mielestäni tosi hauska idea, joten voisin yrittää tehdä tällaisia päivän postauksia hieman useampaankin otteeseen, kuin vain tämän yhden kerran. Ihan vain senkin takia, että meidän koulupäivät on todella todella erilaisia ja lukujärjestys vaihtuu päivittäin. 

Tässä eräs torstai..

7:20 Herätyskello soi. On aika nousta ylös, pedata sänky, pestä naama ja hampaat, pukea treenivaatteet päälle ja lompsia pinkeillä crocseillani aamupalalle päärakennukseen.

7:45 Aamupalalla syön joka aamuiseen tapaan puuroa kanelilla ja sokerilla, sekä yhden tuoreen sämpylän runsailla täytteillä. Nappaan kaksi lasia mukaani, toiseen kaadan vettä ja toiseen omenamehua. 

8:15 Ensimmäisellä tunnilla on kasvatusta ja oppimista, joten aloitamme päivän teoriapohjaisesti. Käymme läpi ohjaajan roolia lapsen kasvattajana.

10:45 Nyt on vuorossa uinti. Harjoittelemme tänään rintauintia, eli tutummin sanottuna sammakkouintia ja kertaamme pikaisesti myös viime tunnilla opitut myyrä - sekä koirauinnin perusteet.


12:00 Vihdoinkin lounaan aika! Onkin jo hirveä nälkä. Etenkin uimisen jälkeen tuntuu, että voisin syödä vaikka kaikki tarjolla olevat kalkkunapihvit.

12:30 Ruoka ei ehdi pitkään lasehtia, kun on jo taas mentävä! Tällä kertaa suuntaan peilisaliin telinevoimistelun tunnille. Teemme erilaisia harjoitteita parin kanssa ja lopuksi pääsemme riehumaan niin sanotulla " temppuradalla " . Kaikkien sisäiset lapset taisi päästä valloilleen, sillä ainakin itselläni on kauhea hiki!

14:15 Viimeisenä on vuorossa liikuntatapahtuman järjestämisen teoriaa, mutta täytyy myöntää, että tältä tunnilta menee aika paljon ohi korvien. Olen niin väsynyt kaikesta päivän riehumisesta, että paikalleen pysähdyttyä ja hämärässä luokkahuoneessa istututtua tuntuu siltä, että on ihan pakko päästä päikkäreille.

16:00 Päivällinen saa mielen onneksi taas virkeäksi, koska ruokana on ihan superhyvää lohta!


17:00 Loikoilen huoneeni sängyllä ja suunnittelen viikonlopun jumppia. Sain yllättäen muutaman ryhmäliikuntatunnin tulevalle sunnuntaille, joten kertailen vähän kahvakuulaliikkeitä, jotten ole sunnuntaina ihan hukassa.

18:30 Syön pikaisen välipalan, kun viereisen huoneen salikaverini odottaa jo malttamattomana ovella. Lähdemme tekemään perusteellisen jalkarääkin tulevan viikonlopun kunniaksi ja saammekin molempien pakarat kunnon pumppiin. Venyttelemme vielä lopuksi ja jäämme vähän suistamme kiinni muiden salilla treenavien kanssa.


20:00 Nyt pääsee vihdoinkin rentoutumaan! Onneksi opistolla on sauna, joka lämpeää päivittäin, niin pääsen sitten sinne aina lepuuttamaan päivästä rasittuneita lihaksia.

21:00 Nyt vähän iltapalaa ja katsomaan Ensitreffeja alttarilla. Koko kroppa alkaa huutaa jo unta, joten soittelen ja viestittelen Samille vielä hetken.

23:00 ZZzzzzZzzzzz.....

6 kommenttia:

  1. Mäki haluun kouluu, jossa pääsee joka päivä saunaan! <3 :D Tällasii postauksii enemmän, kivaa lukea millasta sulla siellä on :) ps. Tosi nätti kuva susta, sul on hiukset tosi kivasti :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sii sauna on ehdoton <3 ! Voi kiitos muru <3

      Poista
  2. Huh, mitä menoa! Ja miten te voitte olla koko ajan syömässä...? Kuulostaa kivan monipuoliselle; komppaan ellaa, lisää näitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä meno on täällä aika vauhdikasta! Hmm, ei me nyt ihan koko aikaa sentään syödä. ;) Viisi ateriaa nyt ainakin tulee päivittäin täyteen, joskus jopa enemmänkin, koska koulupäivät ovat fyysisesti niin rankkoja. :) Kiva kuulla, että tämä postausidea on mieluinen. Näitä siis tosiaankin täytyy tehdä lisää!

      Poista
  3. Ihana Mennikäinen, kun pohtii, miten voidaan syödä koko ajan ja mie jo ehdin miettiä, eikö se lounas ikinä tule :D Kolmen tunnin sääntö on iskostunut aika hyvin takaraivooni :D Mutta kuulostaa todella energiseltä ja tehokkaalta päivältä, ei ihme, jos iltaisin alkaa jo väsyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Kyllä se nälkä alkaa kurnia aika nopeastikin, kun jatkuvasti touhuaa. :D

      Poista